Restaurant Caño 14 | Pizzeria - Parrillada argentina
El 1970 un aventurer anomenat "TITO" decideix travessar l'Atlàntic des de la seva Argentina natal per provar fortuna al nostre país. Establert a Badalona, el 1978 funda la "Pizzeria - Parrillada Caño 14", el primer restaurant típic argentí de la ciutat.
Actualment dirigit pels germans Canals, Ferran i Jordi, segueixen fidelment la tradició d'aquest referent de la restauració a Badalona.
A la nostra carta podeu degustar entrants tradicionals freds i calents (empanades, provolone, 'matambre', xoriços criolls), amanides variades i inimitables pizzes (més de 20 diferents amassades diàriament per assegurar la seva textura i sabor). Així mateix disposem d'un assortiment excels i extens de pastes fresques. Carn de vaca de primera qualitat amb el tall argentí (rostit, buit, carn a la brasa ...), postres propis i gelats artesans.
Agraïm sincerament la fidelitat dels nostres clients, gràcies a ells, aquest somni complirà pròximament 35 anys de tradició.
Restem oberts tot l'any exceptuant el 24 de desembre a la nit, el dia de Nadal al mig dia i la nit de cap d'any.
El nostre horari és de 13:00 a 16 hores i de 20 a 24 hores.